fbpx
The Heart knows

Testimonials

De ervaringen van anderen

"Het was een heel sterk gevoel, ik moet hier zijn"

De belangrijkste inzichten die ik tijdens de training heb opgedaan is de bevestiging het zit al in mij. Het is voor mij alsof er een sluis is open gegaan van een energiestroom die er uitgerold is. 

Ik vond het niet spannend, niet ingewikkeld en dat betekent niet dat ik mijzelf niet ben tegengekomen maar het was voor mij zo vanzelfsprekend dat ik dit ging doen. 

 

Ik zou de training aanraden aan iedereen die ergens in zijn lichaam voelt, dit is misschien wel voor mij. Zonder dat je weet waarom het voor jou is, wat je er mee moet, of wat je er mee kunt. Dat ontvoudt zich. 

Esther van Duin | Intuitief coach

"Het voelde als thuiskomen"

Ik voelde zo sterk dat ik hierbij had te zijn, dat ik al mijn plannen heb gewijzigd. 

Er zijn heel veel dingen op zijn plek gevallen. Ik heb me eigenlijk nooit thuis gevoeld in groepen en dit is de eerste keer dat ik echt in een groep zat en dacht “Ja, dit klopt” en die veiligheid kon ervaren. 

Ik durf nu echt mijn intuitie te volgen, echt te durven staan voor wie ik ben en ook kwetsbaar durven te zijn.

Veerle rumke | energy worker & technische virtueel assistent

ervaringen van anderen

"Helder, verfrissend en bovenal liefdevol"

testimonials

De ervaringen van anderen

De perfecte container, die ik steeds kan gebruiken, afgestemd op mijn klant

Wat de opleiding Inner Essence Journeys mij heeft gegeven is een verdieping in mijn werk met innerlijke reizen. Ik heb de perfecte container gevonden die ik steeds kan gebruiken, afgestemd op wat er voor die klant nodig is. 

Juist door de kaders te hebben vanuit Inner Essence merk ik dat het werk veel dieper en op veel meer lagen antwoorden en transformatie inzet. 

Het is zo mooi dat je de journeys kunt combineren met wat bij jou als coach en mens past, in mijn geval heb ik bijvoorbeeld een journey gemaakt met een Human Design type. Passend bij het programma wat ik ga lanceren!

quotes-left

deirdre egberink | intuitie coach & human design embodiment

Ik wist al dat ik dit te doen had

Ik heb al zoveel mooie sessies van Corona mogen ontvangen en daar zoveel uitgehaald dat ik het graag door wil geven. Ik wist al dat ik dit te doen had, ik moest het alleen nog even leren 😉

Corona is geweldig in haar uitleg en haar energie. En binnen no time waren er 5 boekingen binnen voor 1 op 1 InnerEssence sessies. Zo mooi hoe ik nu zelf deze sessies vol vertrouwen geef en anderen net zulke grote doorbraken maken als ik.

Danielle geerling | zelfliefde expert

quotes-left

"Meer structuur en meer stevigheid in mijn eigen journeys"

Ik heb al heel veel journeys ervaren en ik haalde daar de dingen uit die ik bij mijn klanten weer toepaste, maar ik voelde dat ik meer structuur wilde en meer stevigheid. 

In de training ben ik zelf ook weer een laagje dieper gegaan in mijn persoonlijke proces, dit geeft ook weer verdieping in mijzelf en voor mijn klanten. 

Ik stapte eigenlijk met heel veel weerstand in, maar ik weet dat die weerstand ook wat te vertellen heeft: spanning, nieuwe mensen, verbinding met elkaar. 

Nu, na de training, kan ik zeggen ik heb er echt een community bij waar we tips aan elkaar vragen, blijven delen en met elkaar samenwerken. 

Sabrine kasno | energy & midset coach

"Ik voelde juist dit is wat ik mag doen"

Op het moment dat ik een InnerEssence Journey van Corona meemaakte voelde ik dus echt hier zit iets waar ik echt JA tegen mag zeggen. Maar die ja vond ik wel heel erg lastig en moest ook echt wel door een soort van blokkade heen om te laten weten “Ik ga dit doen”. Maar het moment dat ik JA zei, ging alles in zijn werk.

Hoe sterker bij mij de angst, de weerstand, hoe groter de reden is dat ik JA mag zeggen. Inmiddels weet ik voor mezelf dat ik daar doorheen kan en hoe ik daar doorheen mag bewegen.

Dus ik voelde juist dit is wat ik mag doen.

Josine overduin

ervaringen van anderen

"Praktische kennis, oefenen om meteen vertrouwen te krijgen en verdieping in je eigen proces"

testimonials

De ervaringen van anderen

Life-changing op alle lagen

De InnerEssence Journey Training is het anker waarnaar ik op zoek was. Life-changing op alle lagen: voor mijn persoonlijke ontwikkeling, het aanbod binnen mijn bedrijf en de integratie van mijn nog losse liefdes voor cacao en essentiele olien. Ik voel me compleet en gegrond, naar binnen en naar buiten 

suzanne van wezel

In de podcast hieronder deelt Suzanne ook wanneer ze de JA voelde voor deze training, wat de training voor haar heeft betekent op alle vlakken in haar leven en de twijfels die ze heeft ervaren. Klik op de play knop hieronder om de podcast te beluisteren.

quotes-left

Cadeau voor mijzelf

Deze training was zo’n cadeau voor mezelf. Warm, welkom, zacht. Dat alles er mocht zijn was fantastisch.

wieske van der heijden | Mama

quotes-left

De liefdevolle begeleiding heeft me zowel door mijn eigen stukken geholpen én ik kan het nu ook door geven aan mijn klanten.

quotes-left

Ik deed al aan breathwork, maar door de manier zoals de InnerEssence Journey Opleiding is opgebouwd door Corona en haar team voelde ik “daar wil ik meer mee gaan doen”

De liefdevolle begeleiding heeft me zowel door mijn eigen stukken geholpen én ik kan het nu ook door geven aan mijn klanten.

ellen riemsdijk | transformatie coach, massage en breathwork

mensen helpen, ondersteunen en je magie met de wereld mogen delen brengt gewoon zoveel voldoening en joy!

Ik wilde graag een laagje dieper zakken in mijn bewustwording en ervaren hoe je kunt energetisch kunt spaceholden.

Tijdens de InnerEssence Facilitator opleiding heb ik ervaren dat je steeds bewuster wordt van je eigen kunnen, maar ook in dat van anderen.

En dat mensen helpen, ondersteunen en je magie met de wereld mogen delen gewoon zoveel voldoening en joy brengt.

Danielle ten cate | coach

quotes-left

ik had deze training voor geen goud willen missen

quotes-left

Ik had deze training voor geen goud willen missen. Ze kwam precies op het juiste moment. Ik had een nieuwe invalshoek nodig voor mijn groepsessies, maar vooral ook 1 op 1. Energetisch werk is waar mijn hart ligt, daar miste ik diepgang op energetisch niveau, vanuit mijn eigen energie & intuitie. Daar heb ik nu zoveel meer vertrouwen en plezier in, om dat wat ik kan en weet te delen met anderen

kim spierings | vrouwencirkels

Vraag je brochure aan!