fbpx
The Heart knows

Join now

Feminine Essence Jaarprogramma

Hét jaarprogramma om meer vrouwelijkheid, verbinding & sisterhood in je leven te brengen

Join us

Mogelijkheden voor aanmelden

Je kunt drie keer per jaar instromen in dit jaarprogramma. Tussendoor instromen is niet mogelijk, dan houden we de groep gesloten.

Wil jij het volledige jaarprogramma meemaken, om dit echt te integreren in je leven? Kies er dan voor om je direct aan te melden voor het hele jaar. Dan krijg je twee maanden cadeau, én een uniek welkomst pakket met onder andere Ceremoniële Cacao, Borstmassage Olie en Yoni Steam kruiden!

Geef jezelf jouw moment van verbinding

EEN VAST MOMENT 'ME-TIME' VOOR JOU

Verbinding en verdieping, met een bijzonder ritueel of tantrische oefening. Twee ‘sacred moments’ voor jou, elke maand. Waarin je een diepere verbinding aan kan gaan met je hart, je yoni, je lichaam.

TERUGKIJKEN WANNEER JE WILT

Elke 1e & 3e woensdag van de maand komen we online samen, van 20:00-21:30. Kan je er niet bij zijn? Geen probleem. Je kunt de opnames terugkijken.

SISTERHOOD

Een vaste groep vrouwen, die je regelmatig ontmoet. Jouw online sister-circle en community. Je houdt contact en kan al je vragen stellen via een besloten Telegram groep.

WELKOMSTPAKKET

Je kan per kwartaal of per jaar instromen. Kies je voor een jaar deelname? Dan krijg je een superleuk welkomst pakket thuisgestuurd met o.a. Yoni Steam kruiden, Borstmassage olie & Ceremoniële Cacao!

Elke maand een nieuw thema

Feminine Essence
Kwartaal

Elke maand een 'ceremonie of ritueel' sessie en een 'healing' sessie of een les.
Samen met een vaste groep vrouwen.
99 /kwartaal
 • 3 maanden
 • 3 thema's
 • 6 online sessies
 • Besloten Telegram groep
 •  

Feminine Essence
Jaar

Voor de vrouw die echt klaar is om dit in haar leven te integreren. Een jaar lang, elke twee weken een online sessies, en een jaar samen op reis met een vaste groep vrouwen - een bijzondere en verdiepende ervaring!
330 /jaar
 • 1 jaar
 • 12 thema's
 • 24 online sessies
 • Besloten Telegram groep
 • uniek welkomstpakket voor jou
 • 2 maanden cadeau

5 tips om meer in jouw vrouwelijke energie te komen

In deze video delen Brechtje & Corona hun 5 favoriete tips met je om meer in je vrouwelijke energie te komen. 

Je ontvangt de 5 tips na aanmelden direct in jouw mailbox zodat je gelijk van start kunt gaan. Enjoy!

Wie begeleiden je op deze reis?

Wij zijn Corona & Brechtje. 

Wij delen een passie voor werken met vrouwen. Door Tantra, Ceremonies, InnerEssence Journeys en rituelen – geloven wij dat je als vrouw je kan verbinden met de diepere wijsheid in je. Met je innerlijk vuur, je innerlijke kracht en je innerlijke wijsheid. Door ceremonies en rituelen creëren we betekenisvolle momenten, die je helpen herinneren en je helpen om je te verbinden met de stem van je hart & je ziel. Tantra geeft je praktische tools en technieken om je te verbinden met je Yoni, je lijf en je sensualiteit. En we willen dit graag aanbieden op een toegankelijke manier, voor elke vrouw.

Silvie

“Corona en Brechtje creëren zo’n mooie sacred space dat het altijd veilig voelde om open te zijn, en me echt te verbinden”

SILVIE

Jetske

“Ik voel mij oprecht zoveel vrouwelijker en sensueler; ik merk het als ik bijvoorbeeld dans, mij aankleed of weer sinds jaren rode lippenstift draag”

JETSKE

 

Evelien-klein

“De diepgang, connectie met mezelf en andere vrouwen, inspiratie – dat is wat dit jaarprogramma me brengt. Ik ben Brechtje en Corona eeuwig dankbaar voor het delen van hun kostbare kennis”

EVELIEN

LOTTE
Lees verder
"Ik vind de thema's super en iedere keer ben ik verrast hoe jullie er vorm aan weten te geven en er iets heel moois van weten te maken. Super dankbaar voor deze sessies!"
DENISE
Lees verder
"Ik voel mij vaak op woensdag net als de sportschool, niet altijd staat mijn hoofd er naar maar ik ben zo blij als ik erbij was. Het is een stok achter de deur voor een regelmatige practise, en de duur vind ik ook echt super. Zo blijf ik ermee bezig zonder dat het na een intensieve periode weer wegzakt. Hoewel ik eerst sceptisch was voor het online samen zijn, vind ik het bijzonder goed werken. Ik ben echt gefocused op mezelf, en voel me verbonden"
JUDITH
Lees verder
"Ik ervaar de samenkomsten als heel fijn. De tijd voor mezelf die ik neem, de verschillende thema's - ik kan meestal niet live aanwezig zijn in verband met tijdsverschil, maar de opnames geven me alsnog een gevoel van saamhorigheid"
MARIANNE
Lees verder
"De onderwerpen vind ik geweldig, de oefeningen heel fijn, het op hetzelfde moment met een groep vrouwen samen zijn ook. Dat geeft me heel veel, ik ervaar echt verbondenheid"
MIRANDA
Lees verder
"Wat een cadeau heb ik mezelf hiermee gegeven! Echt anderhalf uur met mezelf zijn. Live erbij zijn vind ik echt een pré, odmat ik dan ook echt de tijd neem. Het valt samen met mijn hardlooptraining op woensdagavond, maar die sla ik dan bewust over. Enorm blij dat ik me hiervoor heb aangemeld!"
MAAIKE
Lees verder
"Het brengt me heel veel om in de hectiek van de dag en de soms best 'mannelijke' wereld, echt te zakken in dat stukje vrouwelijkheid. De verbinding, de zachtheid, vanuit het hart - dat doet me echt goed. De energie met elkaar voelt magisch. Wat ben ik blij dat ik dit doe!"
NICOLE
Lees verder
"Ik vind het heerlijk om deze tijd in mijn agenda geblokt te hebben staan helemaal voor mezelf! De verbinding met een groep vrouwen die bezig zijn met dezelfde thema's, het zakken in mijn lijf, Corona & Brechtje die het heel liefdevol begeleiden. Echt enorm fijn. Het lukt me niet elke keer om er live bij te zijn, maar dan kijk ik het terug en creëer ik een ander momentje voor mezelf"
Previous
Volgende

FAQ

Veelgestelde vragen

Het jaarprogramma is voor elke vrouw die op een laagdrempelige maar structurele manier, meer vrouwelijkheid, sensualiteit, bewustzijn en sisterhood in haar leven wil brengen. Ervaring is niet nodig, de rituelen en oefeningen zijn ook toegankelijk zonder eerdere ervaring met tantra.

Het jaarprogramma is ook heel geschikt als je al eerder een retreat of cursus bij (een van) ons hebt gevolgd en je voelt dat je het vuurtje in je wil blijven voeden, en brandend wil houden.

Nee, je kunt je drie keer per jaar aanmelden. Daarna houden we de groep gesloten. Wel kan je er voor kiezen om je direct voor het volledige jaarprogramma aan te melden.

Iedere maand hebben we een verschillend thema. Denk aan Rust & Zelfliefde, Het Hart, De Vrouwenlijn, De Baarmoeder, Sensualiteit, Overvloed, om er maar een paar te noemen.

Elke maand doen we een ritueel & een tantrische oefening. Bijvoorbeeld een Taoïstische Borstmassage, een Cacao Ceremonie, een helende baarmoeder-meditatie, een Inner Essence journey, een ritueel om je energetisch los te maken van ex-geliefden – en nog veel meer.

Dat is geen probleem. Je ontvangt de opname van iedere sessie de volgende dag. Je houdt gedurende je deelname toegang tot deze opnames.

Je komt niet in beeld bij de opnames, tijdens het ritueel of de ceremonie zetten we iedereen op ‘mute’. Vragen kunnen vooraf, na afloop of in de Telegram groep gesteld worden.

 

Je krijgt voorafgaand aan elke sessie een herinneringsmail, met het thema en een ZOOM link en eventuele instructies voor de avond. Soms is een kleine voorbereiding nodig, zoals een kopje cacao maken voor jezelf of een Yoni Steam bad klaarmaken.

We doen een kort welkom, introductie van het thema en dan gaan we online aan de slag. Bij sommige oefeningen kan je daarbij je beeldscherm uitdoen. We sluiten weer gezamenlijk af.

Je kunt je aanmelden per kwartaal of per jaar, via deze website. Kies je voor een jaar dan ontvang je 2 maanden cadeau van ons en een uniek welkomstpakket met o.a. Ceremoniële Cacao, Borstmassage olie en een zakje Yoni Steam kruiden. Zo heb je alle essentials meteen in huis voor de rituelen en ceremonies!

Het is mogelijk om in termijnen te betalen (per maand). 

 

Vraag je brochure aan!