fbpx
The Heart knows

Join now

InnerEssence Facilitator Training

Begeleiden van energetische sessies waarbij de deelnemer zelf de antwoorden ziet, voelt en ervaart. Neem jouw deelnemer mee op een reis langs de verschillende lagen (emotioneel, fysiek, cognitief en energetisch) door middel van muziek, aanraking, energie en een bepaald thema. 

Wat is

InnerEssence

InnerEssence nodigt de deelnemers uit om hun ware essentie weer te herinneren. Het is een space waarin er niks wordt verwacht van de deelnemers en de deelnemers hoeven niks actiefs te doen. Het is dus geen actieve practice zoals yoga of ademwerk. De deelnemer hoeft zich enkel over te geven aan de energie en aan de journey. 

De journey werkt op verschillende lagen:

De volgende startmomenten zijn mei 2024, september 2024, oktober 2024 en november 2024.

Wil je meer informatie over deze opleiding, download dan de brochure hieronder. 

omdat beeld meer zegt

InnerEssence in 2 minuten

Voor wie is deze opleiding?

Deze opleiding is voor jou als coach, breathwork coach, therapeut, healer, yogadocente, massage en cupping therapeut (to be) die op zoek is naar:

Je wilt niets liever dan dat je klant zijn/haar essentie ontmoet, vanuit het hart en vanuit de ziel. Zonder alle conditioneringen en beperkte overtuigingen vanuit het hoofd erbij. 

Daarnaast wil je dat deelnemers zelf het antwoord vinden: zien, voelen en/of weten in plaats van dat jij het antwoord aan ze geeft of het voor ze invult.

Je bent het praten tijdens je coachsessies beu, het is vermoeiend en het lijkt alsof er niet echt een doorbraak of transformatie plaats vindt. Je wilt op een diepere manier gaan werken, vanuit het hart, vanuit de ziel.

Je merkt juist dat je op een andere manier wil gaan werken denk aan:
– van 1 op 1 sessies meer naar groepsessies (of juist andersom)
– van offline werken naar meer online werken (of juist andersom)
– van losse sessies naar trajecten

Je hebt nog teveel klanten die aan je hangen, die in de slachtoffer rol schieten, je te veel zelf aan het doen bent, aan het voorstellen bent en aan het checken bent en je bent op zoek naar een methode die de klant in haar eigen kracht zet en snel en effectief tot de kern komt.

Je merkt dat je jezelf wil verdiepen en nieuwe tools wil leren om zo ook de verdieping in te kunnen gaan bij jouw klanten, wat zorgt voor grotere transformaties.

Je merkt dat je variatie wil inbrengen in je (one day) retreats en/of sessies met verschillende vraagstukken en thema’s. Ook tijdens massages, cupping en breathwork kun je variatie creeren door bepaalde onderdelen van InnerEssence toe te voegen. 

Super welkom ook als je deze opleiding voor je eigen persoonlijke ontwikkeling wil doen en er niet iets qua werk mee wil doen.  

testimonials

De ervaringen van anderen

De perfecte container, die ik steeds kan gebruiken, afgestemd op mijn klant

Wat de opleiding Inner Essence Journeys mij heeft gegeven is een verdieping in mijn werk met innerlijke reizen. Ik heb de perfecte container gevonden die ik steeds kan gebruiken, afgestemd op wat er voor die klant nodig is.

Juist door de kaders te hebben vanuit Inner Essence merk ik dat het werk veel dieper en op veel meer lagen antwoorden en transformatie inzet.

Het is zo mooi dat je de journeys kunt combineren met wat bij jou als coach en mens past, in mijn geval heb ik bijvoorbeeld een journey gemaakt met een Human Design type. Passend bij het programma wat ik ga lanceren!

quotes-left

DEIRDRE EGBERINK | INTUITIE COACH & HUMAN DESIGN EMBODIMENT​

Het was een heel sterk gevoel, ik moet hier zijn

De belangrijkste inzichten die ik tijdens de opleiding heb opgedaan is de bevestiging het zit al in mij. Het is voor mij alsof er een sluis is open gegaan van een energiestroom die er uitgerold is. 

Ik vond het niet spannend, niet ingewikkeld en dat betekent niet dat ik mijzelf niet ben tegengekomen maar het was voor mij zo vanzelfsprekend dat ik dit ging doen. 

Ik zou de opleiding aanraden aan iedereen die ergens in zijn lichaam voelt, dit is misschien wel voor mij. Zonder dat je weet waarom het voor jou is, wat je er mee moet, of wat je er mee kunt. Dat ontvoudt zich. 

ESTHER VAN DUIN | INTUITIEF COACH

quotes-left

Wil je meer weten?

Download de brochure

Lees in de brochure alles over de InnerEssence Facilitator Opleiding. 

alle

Praktische informatie

De training bestaat uit 6 dagen (2x 3 dagen).

Tussen de trainingsdagen ga je zelf aan de slag met het geven van 2 sessies. 

Bestaat uit

Data en investering

p.p. €2200,- EXCL BTW

Data mei ’24: ma 6, di 7 en wo 8 mei + ma 10, di 11 en wo 12 juni

Locatie: Heart to Heart in Bussum
Docenten: Corona Meerman en Maria Schoenmakers

Data september ’24: di 3, wo 4 en do 5 sept + di 8, wo 9 en do 10 okt

Locatie: Bodhi Yoga in Rotterdam
Docenten: Maria Schoenmakers

Data oktober ’24: ma 28, di 29 en wo 30 okt + ma 25, di 26 en wo 27 nov

Locatie: Amersfoort
Docenten: Maria Schoenmakers

Data november: di 5, woe 6 en do 7 november + di 3, woe 4 en do 5 december

Locatie: Rotterdam
Docent: Maria Schoenmakers & Corona Meerman

Testimonials

Hoor wat anderen zeggen

"Het voelde als thuiskomen"

Ik voelde zo sterk dat ik hierbij had te zijn, dat ik al mijn plannen heb gewijzigd. 

Er zijn heel veel dingen op zijn plek gevallen. Ik heb me eigenlijk nooit thuis gevoeld in groepen en dit is de eerste keer dat ik echt in een groep zat en dacht “Ja, dit klopt” en die veiligheid kon ervaren. 

Ik durf nu echt mijn intuitie te volgen, echt te durven staan voor wie ik ben en ook kwetsbaar durven te zijn.

Meer structuur en meer stevigheid in mijn eigen journeys

Ik heb al heel veel journeys ervaren en ik haalde daar de dingen uit die ik bij mijn klanten weer toepaste, maar ik voelde dat ik meer structuur wilde en meer stevigheid. 

In de opleiding ben ik zelf ook weer een laagje dieper gegaan in mijn persoonlijke proces, dit geeft ook weer verdieping in mijzelf en voor mijn klanten. 

Ik stapte eigenlijk met heel veel weerstand in, maar ik weet dat die weerstand ook wat te vertellen heeft: spanning, nieuwe mensen, verbinding met elkaar. 

Nu, na de opleiding, kan ik zeggen ik heb er echt een community bij waar we tips aan elkaar vragen, blijven delen en met elkaar samenwerken. 

Sabrine kasno | energy & mindset coach

Vraag je brochure aan!