fbpx
The Heart knows

De 10 essentials voor energetische sessies

Ben je benieuwd naar wat de 10 essentials zijn van energetisch werken? Wil je meer weten over het geven van sessies vanuit het hart, de ziel en het onderbewuste? 

Meld je dan aan voor de gratis masterclass en ontdek de 10 principes van energetisch werken op maandag 4 maart om 20.00 uur. 

Je kunt je aanmelden via onderstaande knop. Je ontvangt dan binnen 5 minuten alle praktische informatie en de Zoom link in jouw mailbox. 

In deze masterclass ontdek je:

  • de principes voor het werken met energie
  • wat je absoluut niet hebt te doen in jouw rol als facilitator
  • wat cruciaal is voor een goede landing en integratie van energetische sessies


De masterclass is perfect voor jou als:

  • yogadocente, coach, psycholoog, therapeut
  • je opzoek bent naar meer verdieping en variatie in je sessies
  • je meer energetisch wilt gaan werken 

Ik kijk er onwijs naar uit om mijn kennis met je te delen in deze gratis masterclass. Mijn intentie van deze masterclass is om je tips en tools te geven waar je direct mee aan de slag kunt gaan. Ook geloof ik in jezelf goed laten opleiden voor een goed fundament voor het geven van energetische sessies, daarom deel ik aan het einde van de masterclass meer over de InnerEssence Facilitator Training. Ik ben er van overtuigd dat deze opleiding je een verdieping geeft voor de sessies in jouw huidige werk en een fantastische ingang is als je wil gaan starten met het geven van energetische sessies. 

Mijn naam is Corona Meerman, zelf heb ik een reis gemaakt van mijn hoofd naar mijn hart, van het corporate leven naar het ondernemerschap en heb ik duizenden mensen mogen helpen door middel van InnerEssence Journeys te faciliteren. Ook geef ik de InnerEssence Faciltator Training, voor iedereen die het voelt om meer met energie  te willen werken in hun sessies. 

Praktische info

Datum: maandag 4 maart 2024
Tijd: 20.00 uur
Duur: 90 minuten

Kan je niet live bij de masterclass aanwezig zijn? Je ontvangt na afloop ook een opname die 48 uur beschikbaar is.

Je kunt de masterclass volgen vanaf je computer, laptop, tablet of telefoon.

Heb je nog vragen, mail ons gerust op info@coronameerman.com

We ontmoeten je graag maandag 4 maart!

 

Liefs, 

Corona

Aanmelden voor de Masterclass:

Vraag je brochure aan!