fbpx
The Heart knows

Inneressence

Onze InnerEssence facilitators

Onze facilitators zijn ervaren InnerEssence Facilitators die zowel hun opleiding als certificering hebben afgerond.  Je kunt jouw facilitator vinden in jouw omgeving en de meeste facilitators geven ook online 1 op 1 en/of groepsessies.

We wensen je een mooie InnerEssence Journey! 

Manon van Damme – Draijer

Manon werkt vooral met vrouwen en alle vrouwen zijn welkom in haar praktijk. Ze is oorspronkelijk verloskundige en mamacoach. Thema’s die veel aan de orde komen zijn: kinderwens, de nieuwe rol als moeder, je liefdesrelatie als ouders, de combinatie tussen werk en het moederschap, etc. Ook zwangere vrouwen met zwangerschapsgerelateerde thema’s zijn welkom, als ook de vrouwen die niet zwanger zijn, geen moeder zijn en dit ook niet willen worden.

Ray-Lynn Vrieze

Ray-Lynn begeleidt mensen die echt met zichzelf aan de slag willen en die zowel “spiritueel zijn” als down to earth. De mensen die zij begeleidt zijn niet bang zijn om zichzelf en patronen aan te kijken. En kunnen zich overgeven aan haar kwaliteiten en teachings, en gaan daar vervolgens zelf mee aan de slag gaan.

Hester Colijn

De cliënten die bij Hester komen hebben vragen omtrent zelfliefde, hun diepere verlangens, rouw, hun pleaser, hun geraaktheid, zelfcompassie.

Danielle ten Cate

Danielle helpt klanten die met emotionele blokkades lopen, het zat zijn van de cirkel van oneindige zelfheling en die m.b.v. essentiële oliën hun eigen kracht willen herontdekken. Hierbij komt de toekomstige zelf om meer in zijn/ haar eigen kracht te vertrouwen het meest voor. Thema’s zoals zelfliefde, relaties en business coaching worden ook aan geraakt. Dit hangt af van de setting waarin de journey wordt aangeboden. Online geeft ze journeys gekoppeld aan een masterclass met een bepaald topic. Offline is het 1-1 begeleiding die aangepast is op de behoefte van de klant.

Gina Spierenburg

Gina begeleidt zwangere vrouwen, vrouwen met zwangerschapsverlies en mensen met een nare seksuele ervaring.

Wendy van Riel

Wendy begeleidt mensen naar een diepere verbinding met zichzelf, wie ze werkelijk zijn. De verbinding met het lichaam, het hart, de ziel, de bron van liefde en de eigen levensstroom. Om vanuit lichtheid en flow vorm te geven aan hun leven en relaties

Patricia Panasri

Patricia begeleidt ondernemers om in alignment te komen met hun kosmische energie. Vanuit de kracht van hun horoscoop en de huidige energetische shifts.

Sjoerd de Kwaadsteniet

Vanuit een balans in mannelijke en vrouwelijke energie creëert Sjoerd een warme, heldere en veilige ruimte, waar alle thema’s welkom zijn. (Groeps)sessies kunnen worden ontvangen bij zijn natuurhuis in Kasterlee, in een prachtige en rustige omgeving. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom, reik daarbij ook gerust uit wanneer jouw budget een beperkende factor is.

Cecilia Tsang

Cecilia begeleidt vrouwen tijdens life changing momenten en fases in hun leven

Kim Helmer

Kim helpt ambitieuze ondernemende vrouwen om de kracht van vrouw zijn in zichzelf te (her)ontdekken. Thema’s in haar journeys zijn leiderschap, verbinding, ondernemen, kracht, innerlijke wijsheid en de wijze vrouw in jou.

Miranda Grispen

Miranda richt zich op vrouwen die het moeilijk hebben met zichzelf. De sessie begeleiden in zelfliefde, ontvangen van liefde, onzekerheid over de toekomst en het ontbreken van sensualiteit en seksualiteit.

Wendy Timmermans

Wendy Timmermans geeft journeys gericht op het vinden van de antwoorden in jezelf om zo dicht bij je gevoel en verlangens te komen. Zodat je met die antwoorden meer en meer kan leven en kiezen vanuit je hart. Thema’s zijn zowel zakelijk als privé.

Josine Overduin

Josine helpt vrouwen JA te zeggen tegen zichzelf, hun lichaam en het leven! Zij brengt vrouwen in verbinding met hun ware vrouwelijke natuur, liefde, inspiratie, sensualiteit, plezier en creatiekracht

Ellen Riemsdijk

Ellen combineert InnerEssence o.a. met massage en ademwerk en kundalini energy voor diepgaande transformatie op een ontspannen manier

Jeri Saya

Jeri werkt veel met mensen die merken dat ze te veel in hun hoofd zijn en gericht zijn naar de buitenwereld en niet goed bij hun gevoel kunnen komen. Ze helpt hen terug naar hun essentie, naar de eenvoud, ontspanning, hun waarheid, gevoel ziel en de dieperliggende antwoorden, zonder afleiding van de buitenwereld

Carla Snijder

Carla werkt met vrouwen die vanuit hoofd naar hun hart willen en die vanuit liefde en rust naar zichzelf willen leren kijken

Sabrine Kasno

Sabrine Kasno helpt vrouwen met polariteit in relatie, business/werk en geld. Ze werkt voornamelijk met ondernemers die verlangen naar een masculine structuur in hun leven en business. Deze ondernemers verlangen naar een harmonieuze relatie waar ze vooral willen ontvangen en geleid willen worden. Dit omdat ze zelf al jaren leiden en geven. Het is nu tijd om voor gezorgd te worden. Dat betekent dat de masculine muur die ze altijd hebben opgehouden nu mag zakken zodat de vrouwelijke ontvankelijke energie meer naar voren kan komen.

Ilja van Noord

Ilja van Noord begeleidt vooral vrouwen die verlangen om weer terug in hun vrouwelijkheid te stappen en om de sensualiteit te ervaren in zichzelf. Ilja support vrouwen weer leiderschap te pakken over hun eigen leven en zo meer pleasure, joy & bliss te ervaren.

Veerle Rümke

Veerle Rümke helpt vrouwen om een diepe connectie met zichzelf te krijgen en hun innerlijke stem te versterken. Veerle werkt vooral met thema’s als zelfliefde, verbondenheid en zelf acceptatie. Na de sessie weten deelnemers vaak wat hun volgende stap is en voelen ze een diepe innerlijke liefde voor zichzelf.

Suzanne van Wezel

Suzanne van Wezel haar intentie is om jou tijdens de journey echt helemaal te laten verbinden met jezelf. Los van welke vraag er speelt (zakelijk/privé), ontstaat er ruimte voor een volgende stap vanuit dat intieme moment.

Martine van den Dool

Martine van den Dool geeft vooral InnerEssence Journeys op thema’s als vrouwelijkheid, relaties, seksualiteit, embodiment en ondernemerschap.

Denise Jongenelis

Denise Jongenelis geeft vooral InnerEssence sessies op de thema’s zelfliefde, acceptatie, relaties en omgaan met hoogsensitiviteit, burn-out, depressie of andere fysieke klachten.

Kim Spieringhs

Kim Spieringhs geeft vooral InnerEssence Journeys aan mensen die last hebben van stress en spanning in hun systeem. De journeys zijn dus vaak gericht op ontspanning en acceptatie van de situatie in dit moment. Verzachting van het systeem, jezelf helemaal omarmen en voelen dat alles in & van jou er mag zijn.

Femke van der Spoel-Smit

Femke begeleidt met name zelfbewuste vrouwen naar een diepere verbinding met zichzelf en daardoor ook met de ander. Thema’s zijn relaties en verbinding.

Tanja Gysbrechts

Tanja Gysbrechts helpt vooral vrouwen die de liefdevolle verbinding met zichzelf terug willen en voelen dat ze meer zelfliefde kunnen gebruiken. Ze verlangen naar meer innerlijke rust en in zachtheid zichzelf omarmen.

Maria Schoenmakers

Maria Schoenmakers zet de InnerEssence Journeys vooral in voor ondernemers. Ze helpt ondernemers die hun leven, business en relaties met meer enthousiasme willen bouwen. Thema’s: loslaten, in nieuwe identiteit stappen, overvloed, hogere zelf

Esther van Duin

Esther van Duin geeft InnerEssence journeys voor ondernemers die nog meer hun intuitie en hun Human Design willen volgen in hun leven en in hun bedrijf.

Samantha Kee

Samantha Kee is gespecialiseerd in het werken met trauma en onveiligheid. Thema’s waar Samantha veel mee werkt is: zelfliefde, verlangens leven, innerlijke rust ervaren, overgave en het verlangen naar meer zelfvertrouwen.

Danielle Geerling

Danielle Geerling geeft vooral InnerEssence Journeys rond het thema zelfliefde, zelfvertrouwen en verbinding. Daarnaast helpt ze in het specifiek ook zwangere vrouwen om contact te maken met hun kindje(s).

Deirdre Egberink

Deidre Egberink geeft InnerEssence sessies zowel online als offline, in groep en 1 op 1. Vraagstukken waar klanten vaak bij haar voor komen is: intuitie, nog meer leven naar je Human Design, connectie met je diepste en hogere zelf, jezelf leren kennen, zelf leren vertrouwen, spirit team, energie, relaties, vrouwelijke energie, zachtheid, liefde en business.

Sarah Pieters

Je kunt bij Sarah Pieters terecht voor zowel 1 op 1 sessies als groepsessies. De vraagstukken waarvoor deelnemers zich aanmelden liggen vooral op de onderwerpen als zelfliefde, innerlijk kind, relaties, voorouders, sensualiteit en seksualiteit. Wil je meer weten? Bekijk dan Sarah haar website.

Wil jij ook InnerEssence facilitator worden? Download hier de brochure:

Vraag je brochure aan!