fbpx
The Heart knows

Inneressence

Onze facilitators

Onze facilitators zijn ervaren InnerEssence Facilitators die zowel hun opleiding als certificering hebben afgerond.  Je kunt jouw facilitator vinden in jouw omgeving en de meeste facilitators geven ook online 1 op 1 en/of groepsessies. We wensen je een mooie InnerEssence Journey! 

Sabrine Kasno

Sabrine Kasno helpt vrouwen met polariteit in relatie, business/werk en geld. Ze werkt voornamelijk met ondernemers die verlangen naar een masculine structuur in hun leven en business. Deze ondernemers verlangen naar een harmonieuze relatie waar ze vooral willen ontvangen en geleid willen worden. Dit omdat ze zelf al jaren leiden en geven. Het is nu tijd om voor gezorgd te worden. Dat betekend dat de masculine muur die ze altijd hebben opgehouden nu mag zakken zodat de vrouwelijke ontvankelijke energie meer naar voren kan komen.

Ilja van Noord

Ilja van Noord begeleidt vooral vrouwen die verlangen om weer terug in hun vrouwelijkheid te stappen en om de sensualiteit te ervaren in zichzelf. Ilja support vrouwen weer leiderschap te pakken over hun eigen leven en zo meer pleasure, joy & bliss te ervaren.

Veerle Rümke

Veerle Rümke helpt vrouwen om een diepe connectie met zichzelf te krijgen en hun innerlijke stem te versterken. Veerle werkt vooral met thema’s als zelfliefde, verbondenheid en zelf acceptatie. Na de sessie weten deelnemers vaak wat hun volgende stap is en voelen ze een diepe innerlijke liefde voor zichzelf.

Suzanne van Wezel

Suzanne van Wezel haar intentie is om jou tijdens de journey echt helemaal te laten verbinden met jezelf. Los van welke vraag er speelt (zakelijk/privé), ontstaat er ruimte voor een volgende stap vanuit dat intieme moment.

Martine van den Dool

Martine van den Dool geeft vooral InnerEssence Journeys op thema’s als vrouwelijkheid, relaties, seksualiteit, embodiement en ondernemerschap.

Denise Jongenelis

Denise Jongenelis geeft vooral InnerEssence sessies op de thema’s zelfliefde, acceptatie, relaties en omgaan met hoogsensitiviteit, burn-out, depressie of andere fysieke klachten.

Kim Spieringhs

Kim Spieringhs geeft vooral InnerEssence Journeys aan mensen die last hebben van stress en spanning in hun systeem. De journeys zijn dus vaak gericht op ontspanning en acceptatie van de situatie in dit moment. Verzachting van het systeem, jezelf helemaal omarmen en voelen dat alles in & van jou er mag zijn.

Femke van der Spoel-Smit

Femke begeleidt met name zelfbewuste vrouwen naar een diepere verbinding met zichzelf en daardoor ook met de ander. Thema’s zijn relaties en verbinding.

Tanja Gysbrechts

Tanja Gysbrechts helpt vooral vrouwen die de liefdevolle verbinding met zichzelf terug willen en voelen dat ze meer zelfliefde kunnen gebruiken. Ze verlangen naar meer innerlijke rust en in zachtheid zichzelf omarmen.

Maria Schoenmakers

Maria Schoenmakers zet de InnerEssence Journeys vooral in voor ondernemers. Ze helpt ondernemers die hun leven, business en relaties met meer enthousiasme willen bouwen. Thema’s: loslaten, in nieuwe identiteit stappen, overvloed, hogere zelf

Esther van Duin

Esther van Duin geeft InnerEssence journeys voor ondernemers die nog meer hun intuitie en hun Human Design willen volgen in hun leven en in hun bedrijf.

Samantha Kee

Samantha Kee is gespecialiseerd in het werken met trauma en onveiligheid. Thema’s waar Samantha veel mee werkt is: zelfliefde, verlangens leven, innerlijke rust ervaren, overgave en het verlangen naar meer zelfvertrouwen.

Danielle Geerling

Danielle Geerling geeft vooral InnerEssence Journeys rond het thema zelfliefde, zelfvertrouwen en verbinding. Daarnaast helpt ze in het specifiek ook zwangere vrouwen om contact te maken met hun kindje(s).

Deirdre Egberink

Deidre Egberink geeft InnerEssence sessies zowel online als offline, in groep en 1 op 1. Vraagstukken waar klanten vaak bij haar voor komen is: intuitie, nog meer leven naar je Human Design, connectie met je diepste en hogere zelf, jezelf leren kennen, zelf leren vertrouwen, spirit team, energie, relaties, vrouwelijke energie, zachtheid, liefde en business.

Sarah Pieters

Je kunt bij Sarah Pieters terecht voor zowel 1 op 1 sessies als groepsessies. De vraagstukken waarvoor deelnemers zich aanmelden liggen vooral op de onderwerpen als zelfliefde, innerlijk kind, relaties, voorouders, sensualiteit en seksualiteit. Wil je meer weten? Bekijk dan Sarah haar website.

Vraag je brochure aan!